Vegansk varmepude blomst Forstør

Vegansk varmepude blomst

12649

Ny vare

Varmepude bamse blomst

Bamse blomst i størrelse 26 cm x 26 cm.

Varmepuden med varmepose med speltkerner. Blomsten har små snipper, de små elsker at pille ved eller putte i munden. Heldigvis kan bamsen maskinvaskes (dog ikke varmeposen, der nemt tages ud inden vask).

Varmepude bamsen er både vegansk og økologisk med den højeste GOTS certificering.

Flere detaljer

249 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde26 cm
Bredde26 cm
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeGOTS og vegansk
IndholdSpeltkerne fyld

Yderligere information

Økologisk og vegansk varmepude bamse

Varmepude til mikroovn der er et hit ved små børn. Blomstens snipper er rigtig gode til at lære små fingre at gribe, samt lære børnene følelsen af forskellige teksture. Du kan bruge varme bamsen både med og uden varmepose.

Med varmepose i stedet for kogende vand, eller elektricitet, behøver du ikke at bekymre dig om skoldning eller brandfare.


Tilbehør

Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.