Vegansk varmepude sol Forstør

Vegansk varmepude sol

12749

Ny vare

Varmepude bamse sol

Vegansk og økologisk GOTS certificeret

Med små snipper til de små pilfingre. Nusepude, suttepude, krammepude :-)

Bamsen kan selvfølgelig vaskes (varmeposen må ikke vaskes).

Inkl. varmepose med speltkerner, der er lige til at varme i ovn eller mikro.

26 cm x 26 cm.

Flere detaljer

249 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde26 cm
Bredde26 cm
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeGOTS og vegansk
IndholdSpeltkerne fyld

Yderligere information

Varmepude formet som sol

Bamse med varmepose med korn. Du kan bruge bamsen både med eller uden varmeposen. En ting er sikkert og det er at de små "sol" snipper, er guld værd for små pilfingre der skal undersøge alt og lære hvordan tingene føles. Ja nogen børn, synes at det bedste er at putte sådanne snipper op i næsen. Men fortvivl ikke, for varmepuden kan vaskes. Følg blot vaskeanvisningerne og husk at varmeposen IKKE må vaskes. Varmeposen tages nemt ud af bamsen.


Tilbehør

Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.