Varmepude - Lyseblå and Forstør

Varmepude - Lyseblå and

11849

Ny vare

Bamse varmepude and til drenge

Økologisk og sikker. GOTS certificeret.

Varmepude med speltkerner

Den sødeste bamse and der kan holde dit barn varmt og hjælpe ham til at sove nemt eller lindre hvis han har ondt i maven eller kolik.

Varm varmeposen i mikro eller ovn, put posen ind i bamsen og lad bamse and og dreng putte sammen.

Flere detaljer

199 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde25 cm
Bredde23 cm
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeGOTS
IndholdSpeltkerne fyld

Yderligere information

Drenge varmepude til mikroovn

Ja godt nok er næb og fødder lyseblå, men skal søster arve den, så går det nok. Varmepuden er rigtig sød og den kan bruges både med og uden varmepose. Den kan vaskes i maskine, når blot du følger vaskeanvisningerne og tager varmeposen ud først. Så bliver den også fin, hvis den skal gå i arv.


Tilbehør

  Leg med perler og perleplader

  Hama maxi perler

  Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

  Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

  NABBI Jumbo Beads

  De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

  Billige perler

  Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.