Varmepude - Lyserød and Forstør

Varmepude - Lyserød and

11949

Ny vare

Bamse and med varmepose

Krammebamse eller varmepude. Prinsessen kan bruge den til hvad hun vil.

Anden er hele 25 cm x 23 cm stor og den er lavet af økologisk bomuld i den højeste GOTS kvalitet og certificering.

Inden i anden, er en varmepose med speltkerner. Lige til at varme i mikroovnen eller i ovn. Her er ikke nogen gummiindsats, hvor kogende vand kan løbe ud og skolde dit barn.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

199 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde25 cm
Bredde23 cm
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeGOTS
IndholdSpeltkerne fyld

Yderligere information

Varmepude med varmepose

Næsten alle vores varmepuder er med varmepose og det er fordi at de lavet til børn (voksne har selvfølgelig lige så stor gavn af vores varmepuder, som børnene har).

Med en varmepose i stedet for el opvarmning eller skoldende hedt vand, sikre du barnet mod at skolde sig og du slipper for at tænke over overophedning, brand eller stød fare.

Posen opvarmes hurtigt i mikroovnen eller f.eks i ovnen, ligges ind i bamsen og så har du en sikker økologisk varmepude. Når posen har brugt varmen, bliver den ikke kold og køler barnet ned, men holder samme temperatur som barnets krop og er derfor behagelig at sove med hele natten.


Tilbehør

Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.