Varmepude - Farverig hest Forstør

Varmepude rangle - Farverig hest

18349

Ny vare

Varmepude hest med rangle i hovedet

Og farverige snore ben til små pilfingre

  • Økologisk GOTS certificeret
  • 40 cm x 35 cm
  • Kan bruges både som varmepude, gribelegetøj og krammebamse
  • God mod kolik, mavesmerter, søvnbesvær, kolde fødder m.v.
  • Inkl. varmepose med speltkerner

Læs instruktioner længere nede

Flere detaljer

269 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde35 cm
Bredde40 cm
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeGOTS
IndholdSpeltkerne fyld

Yderligere information

Børnenes favorit

Denne her varmepude, er virkelig børnenes favorit. Snore benene og den splittede hale, er lige noget for prins og prinsesse pilfinger. Og tit kommer benene og hallen også en tur i munden, men det gør ikke noget. For varmepuden her er økologisk og GOTS certificeret, så dit barn ikke udsættes for skadelige stoffer.

Og bamsen kan selvfølgelig vaskes i maskinen. Du skal blot følge vaskeanvisningerne og husk at du IKKE må vaske bamsen, med varmeposen inden i. Men den er nem, lige at tage ud.

Ikke at forglemme at heste bamsen her også har "indbygget" rangle i hovedet. De farverige farver, lydene, de forskellige teksturer og former, er alle med til at stimulere dit barn på en positiv måde.

Vi anbefaler denne varmepude.


Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.