Varmepude hund Forstør

Varmepude hund med øre

13649

Ny vare

Varmepude - Hund med øre

  • Lige noget for de små pilfingre.
  • Økologisk GOTS certificeret og vegansk
  • Med varmepose med speltkerner
  • Varmes nemt i ovn eller mikrobølgeovn
  • 20 cm x 20 cm
  • Blød og krammevenlig

Se instruktion længere ned på siden

Flere detaljer

209 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde20 cm
Bredde20 cm
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeGOTS og vegansk
IndholdSpeltkerne fyld

Yderligere information

Børnene elsker ørerne.

Varmepude hunden her ser rigtig sød og og den taler lige til børnenes indre følelser. Måske er det flapørerne der gør det, for så snart at børn kommer i nærheden af denne bamse pude, skal den pilles i hovedet, rykkes i ørerne, kravles eller kysses på.

Varmepuden her er en af vores mest solgte varmepuder. Du kan både bruge den som almindelig pude på børneværelset, i sengen, på stolen eller måske i sofaen i stuen eller som varmepude i sengen, barnevognen, på armen, brystet, maven og hvor du ellers har brug for at varme ømme muskler m.v. op.

I tilfælde af at du vil bruge varmepuden som en almindelig pude, tager du blot varmeposen med speltkerner, ud af puden.


Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.