Flodhest varmepude Forstør

Varmepude flodhest

25649

Ny vare

Flodhesten "Niller" varmepude

Med varmepose med speltkerner der kan varmes i mikroovn eller ovn.

Niller er både en kramme bamse, en pude og en varmepude der kan varme sengen op eller hjælpe ved f.eks. kolik eller ondt i kroppen. Og så er Niller rigtig god til at få dit barn til at sove :-)

  • Vegansk
  • GOTS certificeret
  • Øko test
  • Mål: 24 cm x 32 cm

Se mere info m.v. længere nede på siden.

Flere detaljer

269 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde24 cm
Bredde32 cm
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeGOTS og vegansk
IndholdSpeltkerne fyld

Yderligere information

Økologisk og vegansk varmepude til mikroovn

Niller har forskellige strukturer i stoffet og er derfor rigtig god for børn at røre ved, så de vender sig til hvordan forskellige ting føles. Den lille hale, ørerne og håret er også godt for børnene at pille i og gribe om. Brug varmepuden både med og uden varmeposen med speltkerner i, og du har både en almindelig pude, en varmepude og en krammebamse.


Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.