Lille varmepude - Elefant Forstør

Baby varmepude - Elefant

25949

Ny vare

Baby varmepude med elefant

Med flapøre og snabel til de små pilfingre. Puden er vegansk og GOTS certificeret. I puden er en varmepose fyldt med speltkerner. Lige til at varme i mikro eller ovn.

Brug puden til at varme sengen op, så sover trolden meget hurtigere. Puden er også god mod kolik, mavesmerter eller bare hyggelig at kramme :-)

Se mere info og instruktion længere nede

Flere detaljer

139 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde13 cm
Bredde20 cm
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeGOTS og vegansk
IndholdSpeltkerne fyld

Yderligere information

Den er bare sød

Virkelig dejlig varmepude med snabel og flapøre. Puden måler 13 cm X 20 cm og den vil pynte på enhver sofa i en børnevenlig stue. Du kan også bruge puden som varmepude med varmepose til f.eks. at varme seng eller barnevogn op. Eller ligge den på maven ved kolik osv.

Tilbehør

Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.