Kanin bamse og varmepude Forstør

Kirsebær sten varmepude kanin bamse

27309

Ny vare

Kanin varmepude med kirsebær sten

Kan også bruges som kun bamse

Stor dejlig putte kanin bamse på 38 cm x 22 cm. Indeholder en varmepose med kirsebær sten. Varmes nemt i ovn eller i mikroovn. Varmepuder til børn (eller forældre) mod f.eks. søvnbesvær, kolik eller ondt i maven, muskler eller led.
Holder barnevognen varm på kolde dage.

Læs længere nede for instruktioner m.m.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

329 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde22 cm
Bredde38 cm
Vægt0,8kg
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeGOTS
IndholdKirsebærsten fyld

Yderligere information

Halskludens design og farve kan variere.

  • Der er en velcro åbning i bamsen hvor posen med kirsebær sten indlægges.
  • Bomuldsfyldet fra certificeret økologisk (KbA).
  • Bomuldstoffet bamsen er syet af er fra kontrolleret organisk dyrkning af bomuld (KbA).
  • Bamsens hoved er med fyld af uld fra får fra kontrollerer økologisk dyrehold (KbT)
  • Bamsens næse og øjne er sikret, således at barnet ikke kan sluge dem.
  • Halskluden kan tages af.

Kirsebær sten som varmelegeme er et alternativ til den konventionelle gummi varmtvandsflaske. Kirsebær syet ind i varmepuder er en gennemprøvet hjælpemiddel fra modernatur.
Kan bruges til alle lejligheder, hvor varme / kulde er godt for dig. Med kirsebær sten undgår du skoldning med varmt vand. Den fremragende tilpasningsevne tilpasser sig kroppens form og lader varme / kulde arbejde nøjagtigt, hvor det er nødvendigt. På grund af den meget gode varmelagring og den hyggelige varme i korn / kerner har EFIE-opvarmningspuder en afslappende og beroligende effekt. Efter at den lagrede varme er blevet frigivet jævnt, afkøles puderne ikke helt, men opretholder omgivelsestemperaturen eller kropstemperaturen. EFIE-opvarmningspuderne fungerer også som et søvnhjælpemiddel og som en sengevarmer for store og små. Puden med kirsebær sten fjernes fra bamsen, og kun denne pose kan opvarmes. Til opvarmning skal du sætte posen med kirsebær sten i mikrobølgeovnen eller i ovnen i henhold til brugsanvisningen der står på pakningen (microovn 400watt i ca 60 sekunder. Ovn på 100grader i 3-5 minutter. Ryst posen og mærk om stenene har den rette temperatur. Må ikke varmes på metal). Opvarmning er også mulig på radiatorer eller kakkelovne(ikke direkte på metal).
Den kan også bruges til afkøling. Til dette formål anbringes posen med kirsebærsten i en plastikpose i fryserummet, fordi korn / kerner opbevarer såvel varme som kulde.


En detaljeret instruktion til brug findes på posen.

Bamserne er designet med kærlighed og er fremstillede i hånden Efie-produkter er alle overvejende lavet af materialer, der kommer fra kontrolleret organisk dyrkning (organisk) eller kontrolleret økologisk dyrehold (organisk). De er testet og certificeret i overensstemmelse med de højeste og vigtigste internationale standarder og krav til økologiske tekstiler.

Alle EFIE-produkter er 100% fremstillet i Tyskland i Deres virksomhed der er certificeret i henhold til GOTS (Global Organic Textile Standard). Certificeret af Ceres (0105). Takket være vores egen produktion i Tyskland (siden 1951) og de korte afstande til for det meste det tyske og de europæiske markeder er EFIE-produkter ekstremt CO2-besparende og socialt kompatible. EFIE fokuserer altid på den højest mulige bæredygtighed i alle produktionstrin. Derfor er EFIE-produkter ikke kun fremstillet i Tyskland, men også socialt kompatible, bæredygtige, CO2-besparende og økologiske.

 Tilbehør