Varmedunk med hjerte

78009

Ny vare

Varmepude til vand

Den sødeste varmedunk i blødt økologisk bomuld til børn, gravide og andre voksne.

  • 100% Økologisk bomuld
  • Kan indeholde 0,8L vand
  • Tæt
  • TÛV og CE godkendt
  • KbA (Kontrolierte biologische Anbau)
  • Made in Germany
  • Vegansk
  • 32cm x 20cm

Bruges mod kolik, til at varme sengen op eller ved ondt i f.eks mave, nakke og led

OBS: Til vand. Den er ikke med speltkerner!

Flere detaljer

209 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde32cm
Bredde20cm
Vægt0,37kg
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeVegansk
IndholdVarmeflaske (TÜV godkendt)

Yderligere information

Varmtvandsflasken på 0,8L er lavet af naturgummi og er ligesom alt fra naturen bionedbrydelig. Det rå latex tappes fra træet, forarbejdes til naturgummi og er råmaterialet i vandflasken. Ftalatfrit, ingen blødgørere, TÜV testet.
Varmen, som en sådan naturgummi varmtvandflaske udsender, er som varmen fra en brændeovn: direkte og naturlig. En uforlignelig feel-good følelse!
Let håndtering og lang levetid. Produkter fremstillet af naturlige materialer har også deres egen lugt. Også denne naturlige gummi varmt vandflaske, som er helt ufarlig.

Efie-produkterne er alle kærligt designet og fremstillede i hånden. De er alle overvejende lavet af materialer, der kommer fra kontrolleret organisk dyrkning (organisk) eller kontrollerede økologisk dyrehold (organisk). De er testet og certificeret i overensstemmelse med de højeste og vigtigste internationale standarder og krav til økologiske tekstiler.
Alle EFIE-produkter er 100% fremstillet i Tyskland i Deres virksomhed der er certificeret i henhold til GOTS (Global Organic Textile Standard). Certificeret af Ceres (0105). Takket være vores egen produktion i Tyskland (siden 1951) og de korte afstande til for det meste det tyske og de europæiske markeder er EFIE-produkter ekstremt CO2-besparende og socialt kompatible. EFIE fokuserer altid på den højest mulige bæredygtighed i alle produktionstrin. Derfor er EFIE-produkter ikke kun fremstillet i Tyskland, men også socialt kompatible, bæredygtige, CO2-besparende og økologiske.