Spillebamse Kanin Forstør

Spilledåse bamse kanin

41809

Ny vare

Sød bamse kanin med spilledåse

Spillebamsen har dejlige "nulre" øre, arme og ben. Lige noget for de små pilfingre.

Træk i træ-ringen (ubehandlet) og kaninen spiller en stille melodi.

Bamsen er 23 cm stor og den er økologisk og GOTS certificeret m.v. Så udsætter du ikke dit barn for skadelige stoffer eller ftalater. Kaninen kan vaskes i maskine med spilledåsen inden i.

Flere detaljer

379 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde23 cm
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeGOTS
IndholdRen ny uld

Yderligere information

Børn elsker spillebamser

Men det gør forældrene også.. Og det gør de fordi at en spillebamse er med til at berolige barnet. Børn kan godt lide rolige gentagelser og Petula´s spillebamser spiller en rolig og afdæmpet melodi, så snart at barnet har hørt melodien blive spillet et par gange, genkender barnet den og vil forbinde den med noget godt og derved vil bamsen have en beroligende effekt på barnet. Derfor har det en rigtig god effekt at hænge spillebamsen ved sengen eller ved puslebordet. Hvis du så kan koble bamsen til et hyggeligt skifte eller putte ritual, bliver det (måske) en leg at putte eller skifte barnet.

Vi har et stort udvalg af spillebamser, så kig rundt og find dem der passer Jer bedst. Vi har ikke mange af hver bamse på lager, da vores spilledåser er super populære og syværkstedet i Tyskland har svært ved at følge med. Derfor skynd Jer at købe dem I bedst kan lide, inden at de bliver udsolgte.

Tilbehør

Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.