Spilledåse bamse And natur

42409

Ny vare

Naturfarvet spilledåse And

Spillebamse træk-op-And

Økologisk og GOTS certificeret.

Bamsen kan vaskes i maskine og den er produceret i Tyskland. Spillebamsen er fyldt med ren ny uld og træ-ringen er lavet af ubehandlet bøg.

Størrelse: 25 cm

Flere detaljer

269 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde25 cm
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeGOTS
IndholdRen ny uld

Yderligere information

Naturlig spilledåse bamse

Økologisk og naturfarvet spille bamse and.

Bamsen spiller en stille melodi, når du trækker i snoren. Melodien er med til at berolige barnet og du kan derfor med fordel, hænge bamsen op ved sengen eller puslebordet. Den velkendte melodi er med til at gøre pusle eller puttetid nemmere og hyggeligere for barnet og dig. Lav f.eks et hyggeligt ritual når barnet skal puttes. Lig barnet i sengen, når det er træt og rolig og sig hej til anden. Spørg om den søde and, ikke vil spille en lille godnatsang for barnet. Træk så anden op og gå rundt og orden et eller andet på værelset, mens den spiller. De fleste kan så liste ud af værelset, mens barnets opmærksomhed er rettet mod spilledåsen.

Sov godt lille trold.

Tilbehør

Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.