Teddybjørn spilledåse bamse Forstør

Spilledåse Teddybjørn bamse

40009

Ny vare

Hvid Teddybjørn bamse med musik

Spilledåse/Krammebamse

Sød plysbamse med optrækkelig spilledåse inden i.

Blød,dejlig og krammevenlig spillebamse på 25 cm.

Fyldt med ren ny uld. Økologisk, KbA og GOTS certificeret. Kan vaskes i maskine.

Vi har hurtig levering.

Flere detaljer

289 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde25 cm
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeGOTS
IndholdRen ny uld

Yderligere information

Teddybjørn

Teddybjørnen blev opfundet i starten af 1900-tallet i enten Tyskland eller USA, men det kan du læse mere om her: Teddybjørnens opfindelse.

Vi vil dog hellere fortælle dig om denne dejlige økologiske og GOTS certificerede bløde plysbamse, med indbygget spilledåse. Når du trækker i snoren, spiller bamsen en stille og beroligende melodi. Prøv selv at hænge bamsen ved sengen, puslebordet, i autostolen eller i barnevognen. Efter få gange, vil barnet genkende den rolige melodi og trygheden vil være med til at få barnet til at slappe af.

Griser barnet nu spilledåsen til, så fortvivl ikke, for teddybjørnen kan vaskes i maskinen. Følg blot instrukserne.

Tilbehør

Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.