Spilledåse bamse gås

423709

Ny vare

Bamse gås som musikuro

Det er ikke en dum, men en sød gås :-)

Og den er faktisk ret billig, for den er hele 38 cm stor.

Økologisk og vegansk. Vaskbar i maskine.

Træk i snoren og spilledåsen inde i bamsen, spiller en rolig melodi.

Flere detaljer

289 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde38 cm
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeGOTS
IndholdRen ny uld

Yderligere information

Økologisk musikuro i stor størrelse

Ja spilledåse bamsen her er faktisk også ren vegansk.

Stor bamse gås, der kan berolige og gøre små børn glade, med en stille melodi. Barnet kan bruge bamsen som bamse, musikuro eller slaskedyr. Kramme den, fortælle den hemmelige historier, skælde den ud, invitere den på usynligt te. Eller slet og ret, bare putte med den i sengen.

Tilbehør

Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.