Spilledåse bamse hund

43909

Ny vare

Bamse hund med spilledåse

Bamsen kan også bruges som krammebamse.

Stor hunde bamse på hele 34 cm.

Økologisk og GOTS certificeret. Spiller en rolig og afdæmpet melodi. Perfekt til at få barnet til at falde til ro ved sengetid eller ved pusletid.

Flere detaljer

379 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde34 cm
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeGOTS
IndholdRen ny uld

Yderligere information

Bamse hund der kan bruges af både søster og bror

Spilledåse bamsen her kan bruges af både piger og drenge, hvorfor den er praktisk hvis den skal gå i arv fra storebror/storesøster.

Økologisk og GOTS certificeret, så du ikke skal bekymre dig om skadelig kemi.

Du trækker blot i snoren og spilledåsen spiller en søg og dæmpet melodi. Bamsen kan vaskes, følg blot anvisningerne.

Tilbehør

Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.