Spilledåse bamse sol

46509

Ny vare

Musikuro bamse sol

Spilledåse

  • 25 cm.
  • Økologisk.
  • GOTS certificere.
  • Kan vaskes i maskine.

Se min kjole, den er gul som solen. Alt hvad jeg ejer, det er gult som den :)

Spillebamsen spiller en rolig afdæmpet melodi, når du trækker i snoren.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

329 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde25 cm
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeGOTS
IndholdRen ny uld

Yderligere information

Musikuro til børn

(Obs spilledåsen spiller ikke se min kjole).
Børn elsker at pille og denne bamses snipper, er helt perfekte til små pilfingre. Bamsen har en spilledåse inden i. Hæng musikuroen op hvor barnet kan nå den, for her må gerne røres. Uroen er økologisk GOTS certificeret, så du er sikker på at dit barn ikke udsættes for dårlig kemi. Og kommer bamsen i munden, kan den selvfølgelig også vaskes. En langtidsholdbar musikuro - bamse - spilledåse - krammepude etc.

Tilbehør

Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.