Spilledåse bamse frø

46709

Ny vare

Glad frø spilledåse bamse

Med lange ben, der lige er til at pille i og kramme for den lille trold.

Økologisk GOTS certificeret og bamsen kan maskinvaskes.

Træringen er lavet af ubehandlet eg og frøen er med fyld af blød ren ny uld.

Flere detaljer

329 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde20 cm
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeGOTS
IndholdRen ny uld

Yderligere information

Uro til baby med spilledåse

Spilledåsen her er perfekt at hænge ved puslebordet eller måske til at tage med i bilen. Træk i snoren og bamsen spiller en rolig melodi. De lange ben invitere nærmest barnet til at pille i dem og det skøre ansigt, kan gøre enhver glad. Bamsen er selvfølgelig økologisk og stoffet er GOTS certificeret. Så er du og dit barn, sikret mod farlig kemi.

Tilbehør

Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.