Spilledåse fisk

46009

Ny vare

Blå fisk med spilledåse

Perfekt til at hænge ved puslebordet, over sengen eller i barnevognen.

Børn slapper nemmere af, når de hører en velkendt melodi.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

269 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde15cm
Bredde29cm
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeGOTS
IndholdRen ny uld

Yderligere information

3 små fisk der svømmede rundt..

Spilledåsen her kan ikke svømme, men den kan godt vaskes, hvis "nogen" skulle komme til at savle på den. Til gengæld, spiller spilledåsen en afdæmpet og hyggelig melodi, når du trækker i snoren. Her slipper du for batterier.

Spilledåse bamsen er økologisk og den har den højeste GOTS certificering, så du er sikker på at barnet får det reneste legetøj der findes.

Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.