Spilledåse elefant

42909

Ny vare

Natur elefant spilledåse.

Dejlig blød bamse elefant der luller dit barn i søvn.

Musik giver dit barn tryghed.

Flere detaljer

289 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde27 cm
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeGOTS

Yderligere information

Spilledåsen er lavet uden brug af farlige kemikalier og af bomuld med den højeste GOTS 1 certificering. Så er du og dit barn sikre på at I ikke udsættes for skidt kemi.

En fødselsdagsgave eller en gave til babyshower? Hos os kan du vælge dine gaver med god samvittighed, det gælder både sikkerhed og miljø.

Tilbehør

Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.