Spilledåse bamse æsel

41909

Ny vare

Fræk Æsel bamse med spilledåse

Blød økologisk spillebamse med fyld af ren ny uld. GOTS certificeret og bamsen kan maskinvaskes.

Bamsen spiller en rolig afdæmpet melodi, når du trækker i snoren. Produceret i Tyskland, under strenge krav for kvalitet og sikkerhed.

Flere detaljer

329 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde24 cm
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeGOTS
IndholdRen ny uld

Yderligere information

Spilledåse til pilfingre

Her er en spilledåse der er perfekt til puslebordet. Hvis barnet er uroligt når det skal pusles, kan du med fordel hænge eller ligge denne spilledåse ved puslebordet, hvor barnet kan nå den. Snorebenene, ørerne og halen er super til at aflede barnet fra at vende sig rundt hele tiden og den stille melodi, bamsen spiller, er med til at fastholde barnets opmærksomhed.

Tilbehør

Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.