Spilledåse bamse And

41709

Ny vare

Spilledåse bamse and med musik

16 cm stor blød og økologisk spillebamse med fyld af ren ny uld. Bamsen kan maskinvaskes og den er GOTS certificeret. Giv dit barn en ny ven, der underholder med rolig og afdæmpet musik :)

Flere detaljer

229 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde16 cm
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeGOTS
IndholdRen ny uld

Yderligere information

Bamse med spilledåse inden i

Bamse anden er økologisk og GOTS certificeret, så udsætter du ikke barnet for kemi og du støtter økologisk og social ansvarlighed. Bamse anden er rigtig sød og du kan hænge den op f.eks. ved barnesengen eller over puslebordet. Det er også helt fint at lade den lille lege med bamsen selv, for bliver bamsen griset til, kan du blot vaske den i maskinen.

Tilbehør

Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.