Pinvin bamse spilledåse Forstør

Pingvin bamse spilledåse

43409

Ny vare

Spilledåse pingvin

Økologisk bamse med musikværk inden i.

  • GOTS certificeret.
  • Produceret i Tyskland.
  • Bamsen kan vaskes i maskinen med spilledåsen inden i.
  • Fyld af ren ny uld.
  • Størrelse: 24 cm.
  • Træring af ubehandlet eg.

Flere detaljer

269 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde24 cm
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeGOTS
IndholdRen ny uld

Yderligere information

En dejlig blød pingvin bamse med spilledåse inden i.

Spilledåse bamsen er økologisk og når du trækker i snoren, spiller den en afdæmpet melodi, der beroliger barnet. Bamsen er 24 cm stor og den kan også bruges som krammebamse.

Tilbehør

Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.