Brun Teddybjørn med rangle Forstør

Brun Teddybjørn med rangle

88159

Ny vare

Klassisk teddybjørn bamse

Med rasle rangle

Teddybjørnen "kom til verdenen" i 1903 og har siden hen henrykket både store og små. Jeg kender ikke nogen der ikke har haft en teddybjørn, så skal dit barn ikke også have en?

Tysk produceret i høj kvalitet, så dit barn kan få en ven for livet. 100% økologisk, GOTS & KbA certificeret.

20 cm x 18 cm.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

179 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde20 cm
Bredde18 cm
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeGOTS
IndholdRen ny uld

Yderligere information

Den klassiske teddybjørn

var designet efter bjørne i den lokale zoologiske have (ifølge den Tyske fortælling om teddybjørnen. Der er også en Amerikansk, der fortæller noget andet. Læs om Teddybjørnens opfindelse).

Og denne bamse kommer rigtig tæt på originaludgaven (der findes på museum). Og så er den selvfølgelig designet og produceret i Tyskland.

Tilbehør

Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.