Blå stof bold med rangle

88069

Ny vare

Baby bold

Øko testet vegansk bold

"Sehr Gut bei Öko Test 03/2015"

Kram den, spis den, skub den, slå den, spark med den, put med den.

Blød økologisk testet bold med rangle.

Størrelse Ø 12 cm.

Flere detaljer

119 DKK inkl. moms

Produkt information

Højdeø 12 cm
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeVegansk

Yderligere information

Økologisk baby bold

Stofbolden her er rigtig god til at motivere baby til at lære at kravle og når barnet bliver større, til at lære at gribe fat. Bolden er dejlig blød og der er syet en lille rasle rangle ind i den, så barnet bliver motiveret af lyden.

Rangle bolden er både økologisk og vegansk.

Tilbehør

Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.