Pyntepude - Blomster motiv

4539

Ny vare

Dejlig stor pyntepude med blomster på

Pude til børneværelset eller som sofapude

  • 37 cm x 30 cm
  • Puden er lavet af økologiske og veganske materialer
  • Stor og krammevenlig og blød
  • Puden kan vaskes
  • Rødternet bagside

Flere detaljer

229 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde30 cm
Bredde37 cm
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeVegansk

Yderligere information

Pude til børn

Puden er så fin, at børnene typisk skal hente den inde i forældrenes sofa igen og igen. Så snart at de vender ryggen til, er der straks en forældre der har hapset den ind i stuen igen. Vi anbefaler at stille en farlig hunde bamse som vagt ved puden. Og måske lave et kompromis, med at forældrene må låne puden ind i sofaen i weekenderne.

Tilbehør

Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.