Pyntepude - Måne motiv

4549

Ny vare

Blød stor pyntepude med måne og stjerne

Perfekt til børneværelset eller den børnevenlige stue

  • 37 cm x 30 cm
  • Vegansk
  • Blød og krammevenlig
  • Rødternet bagside

Flere detaljer

229 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde30 cm
Bredde37 cm
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeVegansk

Yderligere information

Den børnevenlige pynte/lege pude

Puden her er både til leg og til at pynte med. Den er vegansk og ikke så pussenusse at du ikke vil have den til at stå i sofaen i stuen. Perfekt til hjem med børn, der også gerne vil have et "pænt" hjem.

Ofte får man slæbt en masse af legetøj ind i stuen og inden at man får set sig om, dominerer det hele stuen.

Puden her, kan du sagtens have til at stå som sofapude og så kan børnene lege med den, når de lyster. Den børnevenlige pyntepude kan tåle at komme i vaskemaskinen. Følg blot vaskeinstrukserne.

Tilbehør

Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.