Babytæppe

52909

Ny vare

Babytæppe - Naturligt, økologisk & vegansk

 Dejlig stort og blødt, natur baby tæppe. Lige til at kramme og kravle eller lege på.
 Mor kan bruge det til plaid, hvis hun altså må for baby ;)

Flere detaljer

459 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde75 cm
Bredde100 cm
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeGOTS og vegansk

Yderligere information

Økologisk baby tæppe

Når baby ikke må kravle på hvad som helst. Tæppet er dejlig blødt, men også 100% økologisk og med den højeste GOTS certificering, så barnet ikke bliver udsat for dårlig kemi eller pftalater.

Tæppet til baby er også ren vegansk.

Brug det på gulvet, i sofaen, i sengen eller i barnevognen. Voksne vil også elske dette tæppe. Det er en god idé, at have et tæppe med fast i bilen. Det kan være til om morgenen når barnet fryser, så kan du ligge tæppet over barnets ben. Eller om vinteren, hvis du kører fast i sneen.

Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.