Gå til indhold
BUTIKKEN ER LUKKET!
BUTIKKEN ER LUKKET!

Hvad er GOTS?

Hvad betyder GOTS?

Global Organic Textile Standard

ØKOLOGISK OG SOCIAL ANSVARLIGHED

GOTS er i dag det førende internationale økologiske certificeringsmærke inden for tekstilindustrien.

Når du handler hos Petula, skal du vide, at det er det vigtigt for os, at de produkter der kommer i berøring med vores børns og vores egen hud, ikke er fyldt med skadelige eller tvivlsomme kemikalier. Ligeså er det også vigtigt, at produkterne er produceret på den mest, for miljøets skyld, skånsomme metode. Det er jo vores børn der skal arve jorden efter os.

GOTS certificerings mærke

Derfor vil du se et GOTS mærke på en del af bamse produkterne. Det betyder, at varen er økologisk og at den er produceret og forædlet på en forsvarlig og miljømæssig hensigtsmæssig måde. Det gælder lige fra at den første økologiske såsæd bliver plantet og helt frem til at tekstilet er færdigforarbejdet.
Dette sikre, at du som forbruger, har en kvalitetssikring på højeste niveau og at produkterne lever op til højeste sociale ansvar.

Du kan læse nærmere om GOTS her: WWW.GLOBAL-STANDARD.ORG

GOTS 1 = 100% Økologisk

GOTS 2 = Min 90% Økologisk

Nogle produkter kan ikke blive GOTS certificeret, selv om hele produktet lever op til GOTS standarden. Det kan f.eks være en vare med en varmedunk, da der endnu ikke findes en GOTS certificeringen for varer med varmedunk.