Bamse hund

841709

Ny vare

Stor blå bamse hund

Bamse hunde har altid været børns favoritter. Kan du huske egen bamse fra din barndom?

Jeg hedder Sofus bamse hund, men du må gerne give mig et andet navn. Hvad synes du at jeg skal hedde?

Jeg er lavet af økologisk bomuld og så er jeg faktisk større end en 1,5L sodavandsflaske. En dejlig blød slaske hunde bamse :)

Flere detaljer

239 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde35 cm
Bredde35 cm
Materiale100% Økologisk bomuld

Yderligere information

Børn elsker bamse hunde

Børn har altid været ekstra glade for bamser formet som hunde. Det er fordi at de fleste børn generelt er glade for dyr og da det oftest er hunde de ser i det daglige og som de forbinder med søde og rare dyr, er det nemt at tillægge bamse hunde lidt ekstra "virkelighed". Sådan at bamse hunden bliver lidt mere levende, end f.eks. en bamse giraf.

Bamse hunden er selvfølgelig produceret uden brug af farlig kemi, så du ikke behøver at bekymre dig, når barnet putter den i munden. Ligeledes er der ingen farlige dele der kan falde af og havne i halsen på barnet. En helt igennem sikker og god kvalitets bamse.

En gave der holder længe

Alle vores bamser er i høj kvalitet og holder derfor længe. Og denne hunde bamse, er rigtig populær med sit kære udseende. Dens ben og øre, giver den ekstra livlighed og gør at den er ekstra dejlig at kramme og putte med. Vi er fan og kan virkelig anbefale denne bamse som en gave til den der betyder mest for dig.