Kæmpe bamse hane

88442

Ny vare

Bamse hane på hele 43cm

Dejlig krammevenlig bamse i stor størrelse. En bamse der kan holde til at være din ven resten af livet.

Kryb ind til mig og lad os putte sammen :)

  • 100% Vegansk
  • 100% Økologisk bomuld
  • Højde 43cm
  • Hele bamsen er "Made in Germany"

Bamser på over 40cm går under betegnelsen kæmpe bamser.

- En STOR bamse til et lille barn, der har fortjent en STOR gave -

Flere detaljer

269 DKK inkl. moms

-30 DKK

299 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde43cm
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeVegansk

Yderligere information

Kæmpe bamse

Bamse hanen her går under kæmpebamse betegnelsen, fordi at den er hele 43 cm. høj.
Hanen er vældig populær ved børnene. Nok fordi at formen på kroppen gør, at den er nem at gribe om og den slasker, når de går rundt med den. Fødderne er også dejlige bløde og gode til at slaske rundt. Det giver bamsen et livligt udtryk, som sammen med de skæve øjne og det frække næb, gør at dette er en af vores mest populære tøjdyr.

Bamsen er vegansk, det vil sige at den er produceret helt uden brug af animalske materialer. Og så er den også økologisk. Hanen er lavet i Tyskland og det er helt fra bunden af. Det gælder både stoffet og fyldet. De eneste børnearbejdere der brugt i forbindelse med fremstillingen af denne bamse, er dem der har testet om den er god nok at lege med ;-)

Tilbehør

Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.