Kæmpe bamse abe

75809

Ny vare

Kæmpe bamse

Dejlig blød og krammevenlig stor bamse i høj kvalitet

Øko testet og GOTS certificeret for dit barn og for miljøets skyld.
  • Kæmpe abe bamse på hele 48 cm med dingle arme og ben
  • Økologisk & GOTS certificeret og fyldt med det blødeste fåreuld
  • Bamsen er større end 2L mælk der står oven på hinanden og vil helt sikkert give dit barn store øjne
  • Kan vaskes i maskine på 30 grader

Flere detaljer

349 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde48 cm
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeGOTS
IndholdRen ny uld

Yderligere information

Når bamsen skal være kæmpe stor

Dejlig stor og blød økologisk abe bamse med dingle arme og ben. Børn er vilde med bamser der kan slaske og det kan denne bamse. Brug kæmpe bamsen som sovedyr (barnet kan ligge i dens arme), eller lad den lille kravle rundt oven på bamsen eller trække afsted med den. Pyt med at den bliver beskidt, for du kan bare vaske den i maskinen. Kæmpe bamser bliver hurtigt barnets bedste ven og fortrolige til de små pludre historier eller måske skæld ud, hvis nu at barnet synes at bamsen har været slem ;-)

Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.