Varmepude til børn

En varmepude kan afhjælpe rigtig mange ting og virkelig gøre din og dit barns hverdag meget nemmere.

Svært ved at sove?Varmepude baby
Mange mennesker har svært ved at sove, hvis de ikke har det varmt nok.
Børns kroppe kan ikke selv regulere varmen på samme måde som voksne kan. Derfor kan en varmebamse i sengen, lige inden putte sove tid gøre underværker og hjælpe med at få dit barn til at falde nemmere og hurtigere i søvn.
En varm seng giver også mere tryghed til barnet, da barnet forbinder varmen med at ligge på far´s eller mor´s mave. Og så er det dejligt trygt at putte med en bamse.

Hvert 10. barn får kolik - Hjælper varmepuder her?
Der er foretaget rigtig meget forskning om hvad kolik egentlig er og forskerne kan ikke rigtigt blive enige. Dog er der en udbredt mening om at kolik har noget med maven at gøre.

En varmebamse med speltkerner til at ligge på maven i de svære perioder, kan afhjælpe en del af kolikken. Udover at varme ofte hjælper på maveproblemer, giver varmen og den bløde bamse også tryghed til dit barn.

Hvorfor lige en varmebamse med speltkerner?
Fordelene ved speltkerner er bl.a. at:

  • De er hurtige at varme op.
  • Du har ingen risiko for en utæt flaske og kogende vand der kan skolde barnet.
  • Speltkernerne fordeler sig efter kroppens form og afgiver varmen de helt rigtige steder.
  • Når speltkernerne har afgivet alt varmen, bliver de ikke kolde, men holder kroppens temperatur og barnet kan fortsætte med at ligge med bamsen.

Varmepude hjælper også voksne.
Varmepuder med speltkerner er også gode til ømme led, ømme skuldre eller øm ryg, da de netop former sig efter kroppen og afgiver varme lige præcis der hvor der er brug for det.

Varmepude til børn

Varmepuder til børn

Du kan også læse om hvordan bamser stimulere børns udvikling.


Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.