Made in Germany

Social ansvarlighed er meget vigtig

Vi støtter IKKE producenter der f.eks benytter sig af børnearbejde i lavtlønslande.

Made in Germany logo
Når du ser "Made in Germany" logoet, kan du være sikker på, at varen er lavet i Tyskland og efter de højeste europæiske sikkerhedskrav og standarder. Og selvfølgelig under ordnede og ordentlige tyske forhold.
"Made in Germany" betyder også, at lange transport ruter fra f.eks Asien undgås og at klimaet derved belastes væsentlig mindre med CO2 udledning.
Du kan være helt sikker på, at der ikke er blevet benyttet farlige og ulovlige stoffer under produktionen af varerne.

Made in Germany betyder:

  • Tysk holdbarhed og kvalitet
  • Meget strenge sikkerhedskrav
  • Social ansvarlighed
  • Mindre CO2 udledning
  • Ingen børnearbejde

Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.