Hvad betyder GOTS?

Global Organic Textile Standard

ØKOLOGISK OG SOCIAL ANSVARLIGHED

GOTS er i dag det førende internationale økologiske certificeringsmærke inden for tekstilindustrien.

Når du handler hos Petula, skal du vide, at det er det vigtigt for os, at de produkter der kommer i berøring med vores børns og vores egen hud, ikke er fyldt med skadelige eller tvivlsomme kemikalier. Ligeså er det også vigtigt, at produkterne er produceret på den mest, for miljøets skyld, skånsomme metode. Det er jo vores børn der skal arve jorden efter os.

GOTS certificerings mærke

Derfor vil du se et GOTS mærke på en del af produkterne. Det betyder, at varen er økologisk og at den er produceret og forædlet på en forsvarlig og miljømæssig hensigtsmæssig måde. Det gælder lige fra at den første økologiske såsæd bliver plantet og helt frem til at tekstilet er færdigforarbejdet.
Dette sikre, at du som forbruger, har en kvalitetssikring på højeste niveau og at produkterne lever op til højeste sociale ansvar.

Du kan læse nærmere om GOTS her: WWW.GLOBAL-STANDARD.ORG

GOTS 1 = 100% Økologisk

GOTS 2 = Min 90% Økologisk

Nogle produkter kan ikke blive GOTS certificeret, selv om hele produktet lever op til GOTS standarden. Det kan f.eks være en vare med en varmedunk, da der endnu ikke findes en GOTS certificeringen for varer med varmedunk.

Se video der fortæller hvad GOTS er og står for. Videoen er 3:55 min lang og med engelsk tale.

Vises videoen ikke korrekt? Se GOTS videoen her


Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.