Om os

Hvorfor handle hos Petula.dk?

Børns sundhed betyder alverden for dig og for os. Derfor sælger vi kun varer, vores egne børn må lege med.

Vi sælger økologisk og veganske produkter, der er fri for uønsket kemi, parabener, ftalater, forbudte hormonforstyrrende stoffer, parfume og andre allergifremkaldende stoffer.

  • 30 dages fuld returret.
  • Økologiske og veganske produkter.
  • Varer i høj kvalitet og i de reneste materialer.
  • Verdens sødeste kunde service.
  • Hurtig levering - Alle varer er på lager.

Hvem er vi?

Familie portræt

Petula.dk er en familiedrevet dansk webshop under Halloween. CVR: 27454119
Se f.eks. Helloween.dk for Halloween udstyr m.m.

Vi har samlet omkostningerne til drift af forskellige webshops under Webadministrator. På den måde kan vi spare penge og hvad vi sparer, får du i form af lave priser.

Petula bliver "født"

Babybillede Axl 3 uger

I starten af 2016 blev vi beriget med endnu et lille medlem af vores familie. Axl William kom til verden.
Under forberedelserne til den lille trolds ankomst, havde vi rigtig svært ved at finde varer, som vi kunne være helt sikre på ikke indeholdte uønsket kemi. Forbrugerrådet TÆNK blev hurtigt vores trofaste støtte, til at undersøge om der var skadelig kemi i eller andet farligt ved diverse produkter vores baby skulle i berøring med. Det viste sig desværre at selv svane og allergi mærkede produkter, kunne risikere at indeholde kemi eller allergifremkaldende stoffer.

Så beslutningen om at åbne Petula, blev faktisk taget allerede i starten af Lena´s graviditet. Det var hårdt at gennemtrave diverse messer i højgravid tilstand, men jagten på de helt rigtige og ufarlige varer var også spændende.