Tegneserie and med clips Forstør

Barnevognskæde And med rangle

70209

Ny vare

Barnevognskæde And

Forestil dig Anders And som ælling :-)

Med rangle. Rangle anden er virkelig sød og du kan hænge den i f.eks. barnevognen, så pilfinger trolden kan daske til den. Den ideelle underholdning for baby undervejs.

Rangle anden er lavet af GOTS mærket økologisk bomuld og er fyldt med ren ny uld.

Flere detaljer

159 DKK inkl. moms

Produkt information

Højde15 cm
Bredde10 cm
Materiale100% Økologisk bomuld
TypeGOTS
IndholdRen ny uld

Yderligere information

Barnevognskæde Anders And

Det er ikke Anders and, men den ligner nu godt de tidligere tegninger af Anders, men som ælling.

Ranglen er produceret i Tyskland og den er lavet uden farlig kemi, så du ikke skal bekymre dig hvis barnet finder på at tage ranglen i munden. Ranglen kan også vaskes, blot du følger anvisningerne.

Tilbehør

Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.