20ml Sprøjte

Ny vare

Sprøjte til f.eks. modermælkserstatning

Hvis dit barn får bryst, men skal have ekstra modermælkserstatning. Dette gives nemlig ikke på flaske, da du ellers risikere at dit barn ikke vil amme længere. Sprøjterne kan også bruges til at give barnet Lactulose.

20 ml sterile og latex fri sprøjter. 20ml = 2cl.

Rabat og ideer til brug af sprøjterne? Læs "Yderligere information"

Flere detaljer

10 DKK inkl. moms

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
10 2 DKK Op til 20 DKK
50 4 DKK Op til 200 DKK

Yderligere information

Børnefødselsdag og voksen fest

Børnefødselsdag.
Sprøjterne er et sikkert hit til børnefødselsdagen med saftevand i sprøjterne. Gerne forskellige farver. Saftevandsprøjterne kan laves dagen i forvejen og blot ligges i køleskabet,

Voksen fest
Skal du holde en voksen fest, kan du jo altid være lidt kreativ. Servere f.eks shot sprøjterne i et glas med isterninger. Næsten alle drinks kan benyttes. Benyt gerne saftevand til at få din drink til at skifte farve og tilsætte den smag.

Vandleg
Sprøjterne kan også bruges som vandpistol i haven, hvis børnene ikke skal være alt for våde, for sprøjterne indeholder kun 2cl vand per sprøjt.

Mængderabat
Køb 10stk. for 80kr. Spar 20kr.
Køb 50stk. for 300kr. Spar 200kr.

Rabatten fratrækkes ved kassen

Leg med perler og perleplader

Hama maxi perler

Er perfekte for børn i alderen 3 til 6 år. De har en størrelse der gør det nemmere for de små børn at sætte dem på pladen, selv om motorikken ikke er helt på plads endnu. Hama maxi perler måler 10mm i Ø og er lette stryge perler.

Hama perler er nok det mest kendte perle mærke her i Danmark og kan i dag købes i over 50 lande. Hama er dansk.

NABBI Jumbo Beads

De store perler fra NABBI, har samme diameter som de store perler fra Hama. Rørperlerne fra NABBI den derfor bruges sammen med Hama perler og perleplader. Farvekombinationen i spandende med NABBI jumbo perler er lidt anderledes end HAMA maxi perlerne. NABBI jumbo rørperler er ligeledes til børn i alderen fra 3 til 6 år og NABBI er et Svensk

Billige perler

Hos Petula.dk bestræber vi os på at have fair priser på perler. Vi underbyder ikke markedet, men vi holder til gengæld ofte udsalg, når der skal ryddes op på vores lager. Vi er lagerførende af alle vores vare, så du skal ikke vente på at modtage dine perler fra os, selvom at de er billige eller på udsalg. Det skal være nemt, trygt og sikkert at handle perler online hos Petula.